Hörmann, de nummer 1 in poorten en deuren in Europa

 

Over Hörmann

Over Hörmann


Op de markt van de bouwelementen is de naam Hörmann vandaag de dag een begrip op het gebied van garagepoortenelektrische aandrijvingen, voordeuren, carports, deuren en kozijnen
Daarnaast heeft Hörmann ook een uitgebreid gamma van producten voor de industrie (industriepoorten, snellooppoorten, dockequipment).
De Hörmann-groep is op dit vlak dan ook de grootste aanbieder in Europa, dankzij tientallen jaren bestendige groei van een familiebedrijf in het teken van vernieuwing, kwaliteitsgarantie en klantenbinding.

Het familiebedrijf telt momenteel 6.000 werknemers. De totale omzet bedraagt meer dan 1 miljard euro.
De productie gebeurt in 15 hooggespecialiseerde bedrijven en een fijn netwerk van meer dan 50 eigen verkoopsvestigingen en talrijke officiële dealers in meer dan 30 landen, garandeert de klant de kortste weg naar het product.

Hörmann Belgium NV/SA


Sedert 1962 is Hörmann ook in België aanwezig. Aanvankelijk gebeurt de verkoop vanuit de fabriek te Genk (Hörmann Genk NV). De Belgische verkooporganisatie, Hörmann Belgium NV/SA, wordt in 1978 opgericht en is in Tongeren gevestigd. De verkoop van woningbouwproducten gebeurt via een landelijk netwerk van gespecialiseerde Hörmann-dealers. Industriële deuren en aandrijvingen worden rechtstreeks verkocht. Daartoe beschikt Hörmann Belgium NV/SA over eigen technisch-commerciële adviseurs, een bedrijfseigen montagedienst en een dienst na verkoop.

 

Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie!


Foto Tongeren.jpg

 

 

 

Contact


Hörmann Belgium nv- Hörmann Woning/Habitat

Vrijheidweg 13
3700 Tongeren
078 15 00 83
012 39 92 22
078 15 16 83
012 39 92 11
 Bereken route

Kernwoorden

Berry-kanteldeur, ET-kanteldeur, sectionaaldeur, design-garagedeuren, garage, oprit, huisdeuren, luifels, zijpaneel, windsherm, docklevellers, dockshelters, overbrugging, laadperron, voorzetsluizen, roldeuren, snelloopdeuren, rolhekken, strokengordijnen, pendeldeuren, veiligheid